KORA – laadukas ranskalainen vahvistin

Ranskalainen vahvistin? Hmmmm. Koran huippumalli on paras vahvistin, mitä koskaan olen setissäni kuullut, piste. Mallisto on siinä mielessä mielenkiintoinen, että perusmallin ääni on tasan yhtä hyvä kun huippumallin, jos tehosta ei tule puute. En ole tällaiseen ilmiöön törmännyt missään muussa tuoteperheessä.

Aina sanotaan, että halvempi on suhteessa kalliimpaan hämmästyttävän hyvä, mutta Koran mallit ovat mielestäni täsmälleen yhtä hyviä, tehovaraus huomioiden. Jos kaunisääninen, mutta samalla erityisen erotteleva vahvistin kiinnostaa, kannattaa tutustua Koraan. Myös tekninen toteutus näissä vahvistimissa on äärettömän mielenkiintoinen.

Kora TB 400
Kora TB-140 in action

Demolaitteina löytyy molemmat kuvassa olevat mallit, eli sarjan suurin TB400 (suositushinta 15 500 euroa) ja pienin TB140 (suositushinta 5 190 euroa). Vahvistimen hankintaa harkitseville suosittelen pontevasti Koran kuuntelua!

Jaa artikkeli:

Vastaa

Kaupallinen erkki – uudet laitteet

Ensisijainen yhteistyökumppanimme maahantuojana on Agentur Tur-Pex Oy, koko tämä valikoima (hinnasto tässä) on tarvittaessa käytettävissä. Ensisijainen...

LAB12 – kreikkalaista edullista High-endiä

Tämä on merkki, jota ei riittävästi tunneta. Olen tällä hetkellä itse ainoa jälleenmyyjä Suomessa. LAB12 kreikkalainen...