Kaupallisen Erkin showroom

Aikaisemminkin olen maininnut, että Kaupallisella Erkillä on showroom laitteiden ja käytettyjen esittelyä varten ”emoyhtiö” Into Mind Oy:n tiloissa. Nämä tilat löytyvät Turusta, Logomosta, tarkemmin Logomo Byråsta. Kaupalliset neuvottelut voidaan tarvittaessa käydä vaikka pallomeressä. Aika kun sovitaan, on mahdollista päästä tekemään hifikauppaa ihan kasvokkain.

Into Mind toimisto Logomo Byrå

Tällaisen pienen, osin lasiseinäisen, toimiston akustiikka ei ole paras mahdollinen, mutta ehkä ei nyt ihan umpisurkeakaan. Bassan -bassoansat tulevat kätevästi demottua samalla. 

Setti

Setin etummaisena päänä toimii Apple iMac ja Qobuz. Sieltä signaali matkustaa USB-kaapelilla LAB12 dac1 referencen USB-inputtiin. LAB12 puolestaan on kiinni KORA:n TB-140 -vahvistimessa. Korassa (140:ssä on MM-vinyyli-input) on kiinni myös Technicsin ikimoderni SL-10 -tangentiaali-vinyylisoitin.

Laitehylly

Kaiuttimet ovat ESA Credo 1 Illuminatorit. Kaiutinjohtovaihtoehtoja on useita, juuri nyt kiinni on ETI:n Q100:t, erinomaisen HLS:n kaapelit. Sitten on vielä ne väli- ja virtajohdot, joissa myös vaihtoehtoja on paljon.

LAB12 DAC1 reference
KORA TB-140

Tämä setti on suorastaan laboratorioesimerkki siitä, kuinka suuri vaikutus esim. kaapeloinnilla voi olla. Tällä hetkellä DAC:issa on kiinni virtajohto, joka on puolitoista kertaa sinänsä arvokasta DAC:cia hinnakkaampi. Tuollaista voi sitten verrata vaikka erinomaisen HLS:n virtajohtoon (lähes 20 kertaa halvempaan…)

Tule käymään!

Kannattaa sopia aika ja poiketa. Ihan hyvin tuossa pystyy eri juttuja demoamaan, ihan virtablokeistq ja Clear Lineista lähtien.

Jaa artikkeli:

Vastaa

Uusi edustus – Magnepan

Olen tähän asti paljolti keskittynyt komponentteihin, jotka hankitaan vasta, kun haetaan sitä viimeistä erottelua olemassa olevaan...

Kaupallisen Erkin blogi alkaa tästä

Tämä on nyt kolmas kerta, kun aloitan blogitekstin puhtaalta pöydältä. Tämä on siis Kaupallisen Erkin blogi,...