Käytettyjä hifilaitteita – kaupallinen Erkki

Nämä käytetyt laitteet ovat siis myynnissä. Kaupat tehdään henkilökohtaisesti (Into Mind Oy on myyjä). Pyrin tuomaan laitteet ja asentamaan ne aina asiakkaan omaan settiin. Koekuuntelujakson (noin viikko) jälkeen tehdään kaupat tai ollaan tekemättä. Laitteet toimivat myytäessä ja asiakas näkee koekuunteluun toimitettaessa laitteen kunnon.

Myytävien laitteiden tilanne 21.10.2021

Sivua päivitetään aina vaihtolaitteiden määrän muuttuessa.

Bowers & Wilkins 802 D3

Monikaan ei ole näitä absoluuttisia huippukaiuttimia kuullut hyvin / ”oikein” setitettynä. Kun etupää on kunnossa, näiden soundi on melkoisen lähellä täydellistä. Riipivät messudemot kannattaa unohtaa. Basso menee pohjaan asti ja ääntäkin lähtee aika paljon, kunhan päätteeltä irtoaa tehoa. Erottelua käytännössä on niin paljon, kun muu setti sitä pystyy tarjoilemaan. Herkkyys 90 dB / 1W 8 Ohmiin.

Hankala kuljettaa, painaa 94,5 kiloa kappale. Pakkauslaatikot toki löytyvät. Erittäin hyväkuntoiset, lähes virheettömät. Käsitykseni mukaan nämä olivat ensimmäiset 802:t Suomessa. Mukana toimitettavat lisukkeet löytyvät.

B&W 802 D3

Hinta on mielestäni aika kohtuullinen, 12 000 euroa.

Linn Klimax Katalyst DSM

Tämä laite ei välttämättä kovin laajoja esittelyjä kaipaa, ainakaan, jos olet lukenut näitä sivuja. Erinomainen ja monipuolinen striimeri. Ulkoisesti virheetön, paitsi takalevyssä toisen toslink-liittimen lukku puuttuu. Käytettynä tässä saa aika paljon lähes täydellistä ääntä hintaan nähden.

Linn Klimax Katalyst DSM

Pakkoraossa en myynnin osalta ollenkaan ole, enkä ole vaihtamassa tätä uuteen Klimaxiin. Sen sijaan tavoitteenani olisi ottaa hyllyyn laite, joka olisi myös omassa myyntivalikoimassa. Mikä tämä kyseinen laite olisi, sitä en vielä tiedä.

Linn Klimax Katalyst DSM ylhäältä

Tämän saa tosiostaja kokeilla omassa setissä. Oman käsitykseni mukaan laite hyötyy merkittävästi johdotus- ja muista twiikeistä ja toimii erinomaisesti myös ei-Linn -kattauksissa.

Hinta tälle laitteelle on 12 750 euroa.

HANSS PA-23 levysoitinesivahvistin

HANSS PA-23 front

Tässä kompakti, mutta ääneltään vallan erinomainen levysoitinesivahvistin. Inputteina MM tai MC (RCA:na), ei muita säätöjä. Toimii silti hienosti monenlaisten äänirasioiden kanssa. Laitoin itse tämän kiinni paraatisettiini ja hämmästyin, kuinka erinomaisen äänen tämä antoi ulos Soundsmithin Paua -rasiasta. En usko, että tähän hintaan saa parempiäänistä laitetta. Virtalähde mallia Wal-Mart. Uudenveroinen kunto

HANSS PA-23 back

Hinta 400 euroa Hanss lähti koekuunteluun, todennäköisesti jää matkalleen, status selviää ennen lokakuun loppua.

Nordost Valhalla 2 kaiutinjohdot 4 m

Tässä nyt High-End herkkua Amerikan mitalla! Yhdet maailman arvostetuimmista kaiutinjohdoista. Nämä totaaliminttikunnossa olevat johdot on varustettu haarukoilla ja pituus riittää haastavampiinkin setteihin ja isoihin huoneisiin.

Nordost Valhalla 2 Speaker Cable 4 m

Kaamea kiusaus olisi hankkia nämä itselle, mutta kyllä nämä vain myyntiin menevät. Uushinta on likemmäs 30 tonnia, joten tässä voi nyt säästää isolla S:llä.

Hinta 8 880 euroa

Nordost Valhalla (v1) virtajohto 2 m

Tässä aikanaan demokäytössä (vihreä sukka) ollut Valhallan ykkössarjan virtajohto. On omanlaisensa avara ääni. Ehdoton laatujohto ja tämäkin murto-osalla uuden hinnasta.

Nordost Valhalla (v1) Power Cord 2m

Hinta 1 125 euroa

Kondo Audio Note KSL-LPz -RCA kaapelit 1,0 m ja 1,5 m

Tästä aika lailla huippukaapelit ihan ilman ylisanojakin sanottuna. Ovat siis hopeaversiot. Kovasti näitä arvostetaan meillä ja maailmalla. Käsitykseni mukaan näiden listahinta on nykyisin yhteensä päälle yhdeksän tonttua!

Kondo Audionote KSL-LPz cables

Hinnat 1 650 euroa (1 m) ja 2 350 euroa (1,5 m) nämä ovat koekuuntelussa, palaavat (jos palaavat) ennen lokakuun loppua.

Sroll virtafiltteri ja virtajohto

Tässä uskottavan oloinen ja massiivinen virtafiltteri sekä vaikka siihen syöttökaapeliksi samanmerkkinen ja mukavan vihreä virtajhto. Tarjoushinta uutena 4 000 euroa. Aivan uudenveroinen, hädin tuskin sisäänajettu laite.

Sroll Power Filter and Power Cord
Sroll Power filter specification text

Hinta yhdessä 1 880 euroa

Benz LP-S (Micro Ridge) äänirasia

Tämä tuli takaisin myyntiin. Yhä edelleen yksi maailman parhaista äänirasioista. Tämä kappale on kirjaimellisesti uransa puolivälissä, noin 500 tuntia kuuntelua takana, toinen. mokoma ainakin edessä. Tämä on tavallaan ilmainen, koska tästä hyvitetään pyyntihintaa enemmän vaihdossa uuteen. Aika painava, joten han kaikkiin varsiin tämä ei käy, voi loppua vastapaino kesken. Kaikin puolin uudenveroisessa kunnossa, vaikka tunteja onkin takana.

Used Benz LP-S in box

Hinta: 1 500 euroa

Jaa artikkeli:

Kaupallinen erkki – toimintatapa ja yhteystiedot

Hifimyyjän vakava uhkakuva on, että asiakkaiden tarve ja myytävät tuotteet eivät kohtaa. Tästä syystä pyrin tässä...

Kaupallinen erkki – uudet laitteet

Ensisijainen yhteistyökumppanimme maahantuojana on Agentur Tur-Pex Oy, koko tämä valikoima (hinnasto tässä) on tarvittaessa käytettävissä. Ensisijainen...

Ei-kaupallisesta kirjoittelijasta hifilaitteiden myyjäksi?

Miksi siirtyä ei-kaupallisesta kirjoittelijasta hifilaitteiden myyjäksi? No, tässä on jo pidemmän aikaa kytenyt kipinä lähteä myös...