Ei-kaupallisesta kirjoittelijasta hifilaitteiden myyjäksi?

Miksi siirtyä ei-kaupallisesta kirjoittelijasta hifilaitteiden myyjäksi? No, tässä on jo pidemmän aikaa kytenyt kipinä lähteä myös myymään hifilaitteita. Tämä täydentäisi mukavasti ei-kaupallista lähestymistapaani tähän sisällöntuotantoon liittyen. Olen siis siirtymässä pienimuotoisesti hifilaitteiden myyjäksi. Tätä teen oman konsulttiyritykseni kautta. Tarkoitus on toimia konsultatiivisesti hifilaitteiden ja -settien kanssa. Samaan aikaan jatkan tätä ei-kaupallisen foorumin ylläpitäjän roolia. Teen parhaani, etteivät nämä roolini sekoitu.

Resurssini ovat rajalliset ja tarkoituksena ei ole elantoa pelkästään hifillä repiä. Tästä syystä asiakaskuntani tulee aina olemaan rajallinen. Myös maantidede rajoittaa hieman toimintaani. Mutta idea on henkilökohtainen ja poikkeuksellinen palvelu asiakkailleni. Sikaa ei osteta säkissä, vaan kaikkia välittämiäni tuotteita pääsee kuuntelemaan omassa setissä ennen hankintapäätöstä. Tosiostajille tuon siis laitteet kotiin, kuunnellaan yhdessä ja sitten pienen kuunteluperioidin (viikon verran) jälkeen tehdään kaupat tai sitten ei.

Myynnissä olevien uusien laitteiden valikoima on melko suppea, mutta laitteet hankin virallisilta maahantuojilta. Käytetyille annan toimii ostettaessa -takuun. Netti- tai postimyyntiä en tee. Konsultatiivisen otteen takia hintakilpailukykyni on rajallinen, mutta lisäkulujakaan ei asiakkaille tästä konsultatiivisesta toimintatavasta yleensä tule.

Tuotevalikoimassa ovat kaikki maahantuoja Agentur Tur-Pex:n tuotteet. Tämän lisäksi teen yhteistyötä muidenkin maahantuojien kanssa. Pyrin jatkuvasti vuorovaikutukseen asiakuntani kanssa ja myyn ja markkinoin aiktiivisesti tuotteita, joiden kotimainen tarjonta on muuten vähäistä. Kokska monesti on kyse hieman kiistanalaisista twiikeistä ja esimerkiksi virtapuolen komponenteista, on koekuuntelu omassa setissä ja omin korvin ensiarvoisen tärkeää!

Jos laitteiston kehittäminen kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä

erkki.innola@intomind.fi tai 040 015 3359

Terveisin,

kaupallinen Erkki

Jaa artikkeli:

Vastaa

Kaupallinen erkki – toimintatapa ja yhteystiedot

Hifimyyjän vakava uhkakuva on, että asiakkaiden tarve ja myytävät tuotteet eivät kohtaa. Tästä syystä pyrin tässä...

Kaupallinen erkki – uudet laitteet

Ensisijainen yhteistyökumppanimme maahantuojana on Agentur Tur-Pex Oy, koko tämä valikoima (hinnasto tässä) on tarvittaessa käytettävissä. Ensisijainen...

Käytettyjä hifilaitteita – kaupallinen Erkki

Nämä käytetyt laitteet ovat siis myynnissä. Kaupat tehdään henkilökohtaisesti (Into Mind Oy on myyjä). Pyrin tuomaan...