Hifiman Shangri-La jr nyt demottavana

Nämä tulivat demottavaksi maahantuojan huollon kautta. Jouduin aika kauan näitä odottamaan. Sitten, kun sain ne, hymy vasta hyytyikin. Valtava matkalaukku, joka painoi kuin keskipaha syntikokoelma. Itse asiassa tuo laukku oli itsessään varsin massiivinen. Kuulokkeethan eivät montaa sataa grammaa paina, mutta tuo kuulokevahvistin oli sitten jo vähän eri juttu. Mutta showroomin hyllylle ne sain, kivilevyn vahvaria varten toin kotoa. En tiedä kuinka suuri vaikutus sillä on, kun tuo kuulokevaffi on rakenteeltaan vähän niinkuin entinen jalasmökki. Siinä nimittäin on jalakset alla!

Kuulokkeet lienevät monille tutut, ainakin alan julkaisuista. Pelkät kuulokket kustantavat listahinnaltaan 4099 euroa ja kuulokevahvistin ja kuulokkeet yhdessä tarjouskombona tasan 8000 euroa. Toimintaperiaate on elektrostaattinen ja tästäkin syystä kuulokejohto on kiinteä. Nämä eivät ole ihan ilmaiset, mutta tässä hinta- ja laatuluokassa ilmeisesti kilpaillaankin kaiutinsettien kanssa. Tai mikä minä olen potentiaalisten ostajien puolesta sanomaan.

Mutta tuossa hyllyssä nuo nyt möllöttävät. Setitys on tosiaan iMac, josta lähtee KingRexin tuplaUSB-johto LAB 12 dac1 reference:lle. DACista vahvarille signaalis siirtyy Furutechin LineFlux RCA-kaapelien kautta. Nuo LineFluxit ovat malliston huipulla, vielä tällä hetkellä NCF-versiota odotellessa?

Dacissa on virtajohtona Furutechin FP-55N parhailla liittimillä ja kuulokevahvarissa puolestaan DPS 4.1 noilla samoilla liittimillä.

Äänestä pitää tulla itse antamaan tuomio. Oma ajatukseni on, ettei ääni kuulosta oikein miltään. Tämä siis sanonnan absoluuttisesti parhaassa merkityksessä. Kaikki on niin nläpikuultavaa ja luonnollista, ettei tuosta ole oikein mitään sanottavaa. Mutta nämä ovat ensifiilikset omat korvat tulee sisäänajettua takuuvarmasti lähitulevaisuudessa. Sitten ehkä kirjoittelen tarkempia ajatuksia tuosta äänestäkin.

Tämä tuodaan tosiostajalle kotisettiin kokeiltavaksi. Näin kalliissa kuulokkeissa ei mielestäni pitäisi tehdä kauppaa muuta kuin kokeilujen kautta. Kyllä tämä rahtina kulkee sitten kauemmaksikin tarvittaessa. Kolmensadann kilomterin säteellä ainakin tuon tämän itse kuunteluun.

Kannattaa ottaa yhteyttä, jos kuuntelu Logomossa tai kotona kiinnostaa!

Jaa artikkeli:

2 vastausta artikkeliin “Hifiman Shangri-La jr nyt demottavana”

  1. Sellainen tarkennus, että viikolla 14 Juniorit retkeilevät Tukoholman messujen jälkijunassa vielä Ruåtsissa. Palaavat Logomoon näillä näkymin pääsiäisviikolla….

Vastaa

Aivan uutta ja sitä myös hinnaltaan – Furutech Project V1

Nyt käsissäni on jotain käänteentekevää. Näitä ei taida vielä Euroopassakaan montaa olla, siis kyseessä on Furutech...

LAB12 pre1 ja suara – suaraan huipulle!

Demohyllyssäni on jo pitkään nököttänyt LAb12:n pre1. Laite osoittautui erittäin lupaava-ääniseksi ja aivan huipuksi HLS:n sisältä....

Hifimanin huiput, elektro- tai magnetostaatti, miten haluat

Kaupallisen Erkin kuulokevalikoima on valittu aivan poikkeavasti. Tarjolla kuunteluun on kaksi tosielämän huippumallia Hifimanilta: Shangri-La jr,...

Bryston BDA-3.14 striimaava DAC demossa

Ihan hyvin myynyt LAB12:n putki-NOS -DAC saa kaverikseen nyt paremmin mittautuvan kanadalaisen. Käytän tätä tällä hetkellä...

ETI Q Reference – maailman parhaat kaiutinjohdot?

Raflaavassa otsikossa on kuitenkin totuuden siemen. Nämä ovat parhaat kuulemani kaiutinjohdot. Päädyin omassa setissäni Nordostin Valhalla...